Бензинска пумпа на автопат Пријателство (Е-75), на Google

benzinska pumpa na google benzinska pumpa na google Виртуелна посетаИнформации за проектот “Gulf” светскиот познат бренд на бензински станици, достапен на Google. Од категоријата Бензинска пумпа на Google – “Gulf” станицата на автопатот “Пријателство“ е првиот светски бренд во Република Северна Македонија, достапен да биде пронајден и посетен преку светскиот интернет пребарувач бр.1. Нашата земја…

ЈУБА Шпедиција – Скопје, Македонија

Информации за проектот Официјално првата шпедиција во Македонија, поставена, верификувана, оптимизирана и достапна на Google да биде пронајдена и посетена од било каде во светот е ЈУБА Шпедиција. Поставени за лесно да бидат пронајдени на најкористената мобилна апликација во светот Google Maps, со снимена и објавена виртуелна тура, достапна за секој кој сака да знае…

“Kastrati Oil” – Драч, Албанија

Информации за проектот Најголемиот дистрибутер на горива во Р. Албанија “Kastrati Group” сега е достапен на платформите на Google. Да не го заборавиме фактот дека 87% од светските патувачи, го планираат своето патување преку Google, уште пред да тргнат. Оваа услуга ќе им помогне да планираат каде ќе наполнат гориво. Посетете ја дирекцијата на “Kastrati…