A1 Makedonija Headquarters – Скопје, Македонија

Информации за проектот “A1 Makedonija Headquarters” – Скопје, Македонија отворени да бидат посетени виртуелно!   Проектот “A1 Makedonija на Google” претставен од тимот на See Inside MK! Мобилниот оператор А1 Македонија, ги отвори вратите на управната зграда, за своите корисници да ја посетат виртуелно. Запознајте ја нивната дирекција, каде се сместени сите сектори, посветени за…

“A1 Antarias” – Македонија

Информации за проектот “Vip Antarias” – Македонија, објавен на Google. Во соработка со “Vip” телеком операторот, нашиот тим се погрижи “Antarias” да биде достапен на Google! Антариас е фирма основана во областа на телекомуникациите во 1997 година. Обезбедува услуги од областа на  мобилната телефонија, телефонски апарати, дополнителна опрема, GPS и друга трговија. Антариас како докажана компанија…

“Handy” Телеком – Македонија

Информации за проектот “Handy” ланецот на салони за телекомуникации ги презентира своите локации во Македонија на Google. Балканскиот бренд кој потекнува од Р. Бугарија, е застапен и во Р. Србија и Р. Бугарија. “Handy Telekom” е уште еден од партнерите на еден од најголемите оператори во земјава, Vip. Во “Handy” можете да најдете голем избор на…

“Vodafone Shop Blloku” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светски познатиот мобилен оператор “Vodafone” кој е застапен и во Албанија, сега е достапен на платформите на Google. Една од повеќето атрактивни локации, има можност да биде посетена преку виртуелна тура, поставена на Google. Посетете ја и Вие. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Vodafone Smart Store” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Една од највозбудливите локации на “Vodafone” – Албанија, продавницата “Smart Store” е сега достапна преку светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот – Google. За да дознаете зошто е возбудлива оваа локација, посетете ја преку Google виртуелно. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда