Спомен Куќата на Тоше Проески – Крушево, Македонија

Информации за проектот Спомен Куќата на Тоше Проески претставува проект кој спаѓа во категоријата уникатни и грандиозни објекти, посветен на ликот и делото на најголемата музичка ѕвезда во Македонија и пошироко – Тодор (Тоше) Пороески. Првично објавен како предлог проект во 2008 година, на кој камен темелникот беше поставен во почетокот на 2009, овој споменик…

Меморијален Музеј на Илегалните Работилници за Оружје – Скопје, Македонија

Информации за проектот Голема чест и задоволство на нашиот тим е да спроведува проекти кои се од огромно значење за развој на туризмот. Таков проект беше спроведен во Град Скопје, поточно наменет за промоција на Меморијален Музеј на Илегалните Работилници за Оруже. Тимот на SeeInside.mk ја постави локацијата на музејот на Google Maps и на…

Спиковски Водопади – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Од богатиот предел на Пехчевскиот регион, издвојуваме уште една природна туристичка атракција. Спиковски Водопади се обележани на Google Maps и објавени на Google Search, со цел потенцијалните посетители на Пехчево да знаат со што располага овој крај на Македонија. Тие сега можат многу полесно да се одлучат дали да го посетат Пехчево,…

Локалитет “Равна Река“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Уште една знаменитост која го карактеризира Пехчевскиот регион е Равна Река. Место каде што посетителите на Пехчево можат да се одморат и рекреираат. Со цел полесно да го откријат и дознаат ова место, нашиот тим се погрижи да биде опфатено и презентирано на Google, како посетителите би можеле да ја испланираат нивната…

Рекреативен парк “Езерце“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Најкористената апликација во светот на секој патувач е Google Maps. 95% од светските патувачи ја користат оваа апликација на прво место, со цел да истражат, дознаат и одлучат каде ќе патуваат, каде ќе престојуваат и на што можат да го посветат своето време. Во Пехчево постојат неколку локации/ знаменитости, кои нудат несекојдневни…

Општина Струмица – Стумица, Македонија

Информации за проектот Google Street View for Business е услуга која овозможува на секоја бизнис локација, установа или знаменитост да се доближи до своите корисници. “Општина Струмица“ е првата јавна установа која ги препозна можностите на овој проект и прифати да биде позиционирана, верификувана, снимена и објавена на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google, со единствена…