Лабораторија во Скопје на Google

Информации за проектот Прва лабораторија во Скопје, достапна на Google е Биотек. Последната отворена локација на Биотек, сега достапна да биде полесно пронајдена преку Google Maps и Google Search. За БИОТЕК Оваа лабораторијата во Скопје претставува прва специјалистичка лабораторија направена по водечки светски стандарди. Oпремена e со најсовремени медицински апарати. Aпаратите се од најголемите светски производители…

“Cool Cut – Revlon Professional” – Скопје

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Cool Cut – Revlon Professional” – достапен за виртуелна посета. Фирзерскиот салон на Перица Ивановски, е првиот салон во Скопје и пошироко, објавен на Google. Вашите стилисти и пријатели од Студио „Кул Кат“ се одликувани и препознатливи високопрофесионални! Тоа се карактеристики кои ги прават единствени и ги издвојуваат во светот на…

“DM Drogerie Markt” – Штип, Македонија

Информации за проектот “DM Drogerie Markt” – Штип, Македонија достапен на Google, како дел од германскиот бренд за козметика во Македонија. На нашае огромно задоволство, склучивме соработка со уште еден светски бренд. Интернационално признати: “DM Drogerie Markt” е познат како еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е отворена уште во 1973…

“New Born Clinic” – Скопје, Македонија

Информации за проектот “New Born Clinic” е синоним за високо квалитетната и релативно евтина здравствена услуга. Клиниката е една од виновниците што Медицинскиот туризам зема се поголем замав во Македонија. Здравствената услуга “In vitro Fertilization” е нивниот приоритет. Но исто толку внимание посветуваат и на водење на бременоста кај женските пациенти, како и решавање на проблемите…

“Fitness & Spa Park” – Скопје, Македонија

Информации за проектот Одлична локација, прекрасен амбиент за релаксација и рекреација, професионален кадар кој се грижи да го добиете тоа што го очекувате и заслужувате, се само основни карактеристики на “Fitness & Spa Park”. Ова ново место за уживање на гостите од хотелот, како и за сите други гости од надвор, го снимивме и објавивме…

Еликсир Ексклузив – Скопје, Македонија

Информации за проектот Официјално првата парфимерија во Македонија, снимена и објавена за GOOGLE е Еликсир Ексклизив. За нивната локација, портфолио, контакт и изглед на продавницата, информирајте се преку број 1 интернет пребарувачот во светот – GOOGLE. Посетете ги виртуелно во било кое време, од било каде во светот, и креирајте го Вашето очекување. Виртуелна тураПозиционирање…

L’Occitane En Provence – Приштина, Косово

Информации за проектот Светски познатиот бренд за козметика од органски призводи отвори своја продавница во Приштина. Со цел оваа локација да биде добро промовирана и полесно пронајдена, тие го ангажираа нашиот тим да се погрижи за тоа. See Inside MK тимот ја обележа и верификува нивната локација на Google Maps, ја позиционирање на Google Search,…

“Sun Wellness Center” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Лоциран во еден од најелитните делови на Тирана, “Sun Wellness Center” е место каде луѓето можат да побегнат од секојдневните гужви, и да уживаат. Пронајдете го преку Google Maps и Google Search, а преку виртуелната тура, погледнете што овој центар за убавина и релаксација нуди. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи…

“L’Occitane En Provence” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Имавме задоволство да ја опфатиме првата специјализирана продавница во Тирана, за козметички производи составени од органски состојки на престижниот бренд L’occitane En Provence со проектот Street View for Business. Претставувајќи се преку платформите на Google, интернет корисниците сега знаат за каков тип на продавница станува збор, и веќе знаат што да очекуваат…

„Pleasure“ – Скопје

Информации за проектот Со гордост Ви го претставуваме официјално првиот салон за убавина „Pleasure“ – Скопје кој беше снимен и објавен на платформите на Google. Овој ексклузивен салон ги “отвори“ вратите за своите потенцијални клиенти, преку платформите на Google, за тие да го посетат пред да се појават таму, со цел да знаат што да…