Продавници за облека и накит се помеѓу топ 5 пребарувани локации на Google Maps и Google Search. Потребата од овој тип на производи и услуги е голема. Соодветното претставување на локација на Google ги зголемува шансите за одлука за 50%. Полесно е кога корисник на Google може да ја посети локацијата, пред да се појави таму. Поставувањето на точна локација, телефонски број и работно време, помага во информирањето на интернет корисниците. Така, тие знаат како да Ве пронајдат и кога да Ве посетат. Добрата фотографија тежи 1000 зборови. Соодветната поставеност допира до Вашиот потенцијален купувач. Целта на Google е да ги информира купувачите за Вас.

Овој потенцијал го препознаа веќе поголем број на бизниси. Тие го ангажираа нашиот тим да помогне во соодветно поставување и презентирање на локациите на најкористените платформи за пребарување.

Погледнете неколку проекти кои нашиот тим ги спроведе. Дознајте како помогнавме овие локации да бидат подостапни преку Google.

 

“Sport M” – Македонија

Информации за проектот Спорт М – најпознатиот македонски бренд за спортска опрема, присутен и на Google!  Спорт М е компанија основана во 2004 година. Создадена е целосно со домашен капитал. Во моментов работи само на територијата на Р. Македонија. Основна дејност на оваа компанија е увоз, извоз, дистрибуција и продажба на спортска опрема. Компанијата е…

“Swarovski” Сити Мол – Скопје, Македонија

Информации за проектот Продавницата за светски познатиот бренд “Swarovski” која се наоѓа во City Mall во Скопје, располага со најновите модели на накит од реномираниот бренд. Вработените кои се со исклучително познавање, најљубезно ќе Ве пречекаат и ќе Ви помогнат да го одберете она што највеќе Ви прилега на Вас, а водено ќе го задоволи…

Продавница за аксесоари во ГТЦ – Скопје, Македонија

Информации за проектот Македонскиот бренд со светско реноме, кој ја препозна потребата од присуството на светскиот интернет пребарувач бр.1, е Дуки Дасо. Локацијата на Дуки Дасо во ГТЦ – Скопје, сега е достапна на Google Maps и Google Search, за секој корисник на Google кој пребарува продавница за аксесоари, продавница за накит, продавница за ташни…

Продавница за аксесоари во Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Земајки го во предвид фактот дека 90% од странските патувачи го користат Google Maps како примарна алатка за планирање на нивните патувања, Дуки Дасо ја препозна потребата да биде поставен на најористената апликација во светот, и да биде достапен за потенцијалните купувачи (главно од Грција), со цел тие да се одлучат да…

“City Fashion” Сити Мол – Скопје, Македонија

Информации за проектот На наше огромно задоволство, го имаме првиот бутик за ексклузивна брендирана гардероба во Македонија, опфатен со проектот Google Street View for Business. “City Fashion” во Сити Мол е сега достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, да биде пронајден на Google Maps и Google Search, да биде посетен виртуелно, и потенцијалните…

“Geraldina Sposa” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Еден од најголемите слатки “проблеми“ на секоја идна невеста е да ја одбере својата идеална венчаница. Тие трошат часови, денови, па и месеци да се одлучат од каде ќе ја набават можеби најважната работа за нивниот најубав ден во животот. Тимот на SeeInside.mk се погрижи да ја претстави “Geraldina Sposa” на Google,…

“Max Mara Weekend” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Престижниот бренд за облека и аксесоари “Max Mara Weekend” во Тирана, е позициониран, верификуван, снимен и објавен на платформите на Google, достапен за целиот свет. Погледенте… Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Stefanel” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште еден бутик за ексклузивна гардероба и производи во Тирана, снимен, позициониран, верификуван и објавен на платформите на Google. “Stefanel” – Тирана, Албанија е сега достапен за сите корисници на Google. Посетете го. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда