Оптика Скопје – Оптика Призма во Годи Ритејл Парк

Информации за проектот Оптика Скопје е клучна фраза за која е спроведена оваа услуга. Оптика Призма е последната бизнис локација – Оптика, претставена на Google. Новоотворена оптика во Маџари во Godi Retail Park, Призма е локација на која и беа неопходни “Google Business” сервисите. Оптика Призма е создадена од сопственичката структура која повеќе од 15…

Останати Интерактивни Виртуелни Тури

Информации за проектот Тука погледнете ги последните интерактивни виртуелни тури, кои нашиот тим ги изработи за нови и возбудливи дестинации! Интерактивна виртуелна тура од Парк Велес – Велешки Спортски ИгриИнтерактивна виртуелна презентација на Д-Фестивал ДојранИнтерактивна виртуелна тура од Бислимска КлисураВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

Снимање и ажурирање на Google Street View

Информации за проектот Што е Google Street View?  „Google Street View“ или „Google“ уличен приказ е единствена и уникатна опција на интернетот. Google Street View е технологија претставена на „Гугл мапс“ и „Гугл ерт“ која обезбедува интерактивни панорами од позиции долж многу улици во светот, во веќе далечната 2007 година. Тогаш беше создаден овој уникатен…

Првиот интерактивен виртуелен шопинг центар во регионот!

Информации за проектот Го создадовме ПРВИОТ ИНТЕРАКТИВЕН ВИРТУЕЛЕН ШОПИНГ ЦЕНТАР!   Единствениот “Retail Park” во регионот, достапен да биде комплетно запознаен – виртуелно!   Интерактивен Виртуелен Шопинг Центар, за прв пат во регионот, е “Point Retail Park” во Скопје. Првиот шопинг центар, кој овозможи да биде запознаен виртуелно во целост. Сите потенцијални посетители од земјава…

Гевгелија, конечно достапна на Google Street View!

Информации за проектот Гевгелија на Street View!!! А, што е Google Street View?  „Google Street View“ или „Google“ уличен приказ е единствено и уникатно интернет доживување. Тоа овозможува да патувате низ светот, од удобноста на Вашиот интернет уред! Во веќе далечната 2007 година, Google одлучи да доближи и презентира голем дел светот. Беше создаден уникатен…

Новото Онлајн Шопинг Искуство

Информации за проектот Добредојдовте во новото ОНЛАЈН ШОПИНГ искуство!   Нов и уникатен тип на онлајн продавница, кој ќе ја издвои Вашата интернет страница од другите!   Новото онлајн шопинг искуство е конечно ДОСТАПНО! Постои ли подобар начин да ги инспирирате Вашите клиенти да одат на шопинг? Сеуште сметаме дека луѓето не се чуствуваат безбедни…

Google Street View на Балканот – ажурирање и надградба

Информации за проектот Што е Google Street View?  „Google Street View“ или „Google“ уличен приказ е единствена и уникатна опција на интернетот. Во веќе далечната 2007 година, Google одлучи да го доближи и презентира голем дел светот. Беше создаден уникатен начин на приказ на улици, патишта, автопатишта, планински превои, плажи, резервати па се до приказ…

Виртуелна презентација на туристички знаменитости во Р.С. Македонија

Информации за проектот Виртуелно презентирани туристички знаменитости е највозбудливот проект за презентација на североисточниот регион на нашата земја. Тој изобилува со многу историски, културни и верски знаменитости. Потенцијал кој сериозно може да придонесе во развојот на туризмот во овој регион, и генерално за нашата земја. Виртуелна презентација на туристички знаменитости Алатката “Виртуелно презентирани туристички знаменитости“,…

Бензинска пумпа на автопат Пријателство (Е-75), на Google

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Gulf” светскиот познат бренд на бензински станици, достапен на Google. Од категоријата Бензинска пумпа на Google – “Gulf” станицата на автопатот “Пријателство“ е првиот светски бренд во Република Северна Македонија, достапен да биде пронајден и посетен преку светскиот интернет пребарувач бр.1. Нашата земја е добро позната попатна дестинација за туристи. Во…