“Vodafone Smart Store” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Една од највозбудливите локации на “Vodafone” – Албанија, продавницата “Smart Store” е сега достапна преку светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот – Google. За да дознаете зошто е возбудлива оваа локација, посетете ја преку Google виртуелно. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Societe Generale” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Корпорацијата на Societe Generale, со своите претставништва низ неколку европски земји, не ангажираше да ја вклучиме нивната главна филијалата во Тирана, Албанија во проектот Google Street View for Business со цел истата да биде полесно пронајдена од корисниците на Google. Посетете ја и Вие преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Виртуелна…

Прима Оптика – Скопје, Македонија

Информации за проектот Посебно не прави горди да Ви ја претставиме официјално и првиот бренд на оптики во Македонија снимени и објавени на платформите на Google. Достапни да бидат лоцирани на број 1 светскиот интернет пребарувач, како и да бидат посетени од било каде во светот – виртуелно. Погледнете како изгледаат Прима Оптика во ГТЦ и…

Аптеки ДНА Анни Фарм – Скопје, Македонија

Информации за проектот Уште една возбудлива бизнис категорија, опфатена со проектот на Google – Street View for Business. ДНА Анни Фарм и нивните аптеки во Каптиол Мол, и Хром – Скопје, снимени и објавени на платформите на Google. Сега, овие локации се видливи и подостапни на Google Maps и Google Search, за сите оние кои…

“TBU – Tirana Business University” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Еден од попознатите приватни установи за висико образование во Албанија – Tirana Business University (TBU), го снимивме и објавивме на Google. Земајќи го во предвид фактот дека идните студенти најчесто истражуваат на Google каде ќе го продолжат своето образование, ние со овој проект го доближивме TBU кон нив. Тие сега имаат можност…

“Pasta Da Pucci” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Несекојдневно и автентично место за уживање во италијанските паста специјалитети е одлика на ресторанот “Pasta Da Puci” во Тирана, Албанија. Бидејќи ресторанот е отворен како за домашни така и за странски гости, ние овозможивме да биде достапен на платформите кои најчесто секој патувач ги користи, а тоа се Google Maps и Google…

“RTV Scan” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште еден бизнис од несекојдневна категорија кој го поставивме, снимивме и објавивме на Google е Радио и ТВ станицата “SCAN” – Тирана, Албанија. Овој познат медиум освен преку својата програма на ТВ и Радио сега е достапен и преку светскиот пребарувач бр. 1 во светот Google и неговите платформи Maps и Search.…

„Pleasure“ – Скопје

Информации за проектот Со гордост Ви го претставуваме официјално првиот салон за убавина „Pleasure“ – Скопје кој беше снимен и објавен на платформите на Google. Овој ексклузивен салон ги “отвори“ вратите за своите потенцијални клиенти, преку платформите на Google, за тие да го посетат пред да се појават таму, со цел да знаат што да…

Рептил Маркет – Ново Лисиче

Информации за проектот Уште еден маркет од популарниот ланец маркети Рептил – снимен и објавен на платформите на Google. Достапен за сите корисници на Google, кои имаат потреба од набавка секојдневните намирници. Посетете го Рептил во Ново Лисиче од Вашиот мобилен уред или персонален комјутер! Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе…

Дерма Плус – Скопје

Информации за проектот Дерма Плус – Скопје, е првата дерматолошка ординација во Македонија која е снимена, објавена на платформите на Google, и доближена поблиску до своите потенцијални клиенти, кои сега можат да ја посетат од било каде во светот, во секое време. Со што располага Дерма Плус, можете да погледнете преку виртуелната прошетка достапна од…