Локалитет “Равна Река“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Уште една знаменитост која го карактеризира Пехчевскиот регион е Равна Река. Место каде што посетителите на Пехчево можат да се одморат и рекреираат. Со цел полесно да го откријат и дознаат ова место, нашиот тим се погрижи да биде опфатено и презентирано на Google, како посетителите би можеле да ја испланираат нивната…

Рекреативен парк “Езерце“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Најкористената апликација во светот на секој патувач е Google Maps. 95% од светските патувачи ја користат оваа апликација на прво место, со цел да истражат, дознаат и одлучат каде ќе патуваат, каде ќе престојуваат и на што можат да го посветат своето време. Во Пехчево постојат неколку локации/ знаменитости, кои нудат несекојдневни…

Општина Струмица – Стумица, Македонија

Информации за проектот Google Street View for Business е услуга која овозможува на секоја бизнис локација, установа или знаменитост да се доближи до своите корисници. “Општина Струмица“ е првата јавна установа која ги препозна можностите на овој проект и прифати да биде позиционирана, верификувана, снимена и објавена на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google, со единствена…

“Sigma Interalbanian – Vienna Insurance Group” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светските брендови се меѓу оние кои потребата од добра позиционираност и лесна достапност на Google ја сметаат како секојдневна потреба. Уште една светски бренд  која ја препозна потребата од позиционирање на Google платформите “Vienna Insurance Group” и нивниот претставник во Албанија – “Sigma Interalbanian”. “Sigma Interalbanian” ги отвори вратите за оние корисници…

“Volkswagen” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Volkswagen” – Тирана е член на “Porsche Group” и официјален застапник за возила од програмата на Volkswagen и Audi за Албанија. Нашиот тим го позиционираше, верификуваше, го сними и објави на Google Maps и Google Search овој ексклузивен салон, со цел да презентираме на корисниците на Google, а тие да можат полесно…

L’Occitane En Provence – Приштина, Косово

Информации за проектот Светски познатиот бренд за козметика од органски призводи отвори своја продавница во Приштина. Со цел оваа локација да биде добро промовирана и полесно пронајдена, тие го ангажираа нашиот тим да се погрижи за тоа. See Inside MK тимот ја обележа и верификува нивната локација на Google Maps, ја позиционирање на Google Search,…

“Birra Tirana” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Омиленото албанско пиво се произведува во “Birra Tirana”. Овој бренд ги отвори вратите на уживателите на нивните производи, од погоноите на најголемата пивница во Албанија која сега е достапен на платформите на GOOGLE. Уживателите можат да видат каде се произведува нивното омилено пиво. Меѓу другото, “Birra Tirana” врши дистрибуција низ цела Албанија,…

“SIGAL Uniqa Group Austria” – Приштина, Косово

Информации за проектот Првиот наш проект во Косово е дирекцијата на “SIGAL” осигурување. Европскиот бренд за осигурување, одлучи да ја претстави својата локација во Косово преку виртуелната тура на број 1 светскиот интернет пребарувач GOOGLE, и да ги увери своите идни клиенти, дека станува збор за автентична локација. Погледнете го проектот. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на…

“Radio Bar” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Урбано место, уникатен амбиент и одлични забави се некои од карактериситките на “Radio Bar” – Тирана. Место кое секако треба да го посетите лично, за да се уверите. А претходно, посетете го виртуелна како би знаеле што да очекувате. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

Микеи Интернационал – Скопје, Македонија

Информации за проектот По реновирањето на првиот бизнис кој беше снимен и објавен на Google во РМ, потребно беше да се освежи и виртуелната тура. За тоа се погрижи тимот на SeeInside.mk Погледнете како денес излгеда “Micei International” Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда