“Sun Wellness Center” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Лоциран во еден од најелитните делови на Тирана, “Sun Wellness Center” е место каде луѓето можат да побегнат од секојдневните гужви, и да уживаат. Пронајдете го преку Google Maps и Google Search, а преку виртуелната тура, погледнете што овој центар за убавина и релаксација нуди. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи…

“L’Occitane En Provence” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Имавме задоволство да ја опфатиме првата специјализирана продавница во Тирана, за козметички производи составени од органски состојки на престижниот бренд L’occitane En Provence со проектот Street View for Business. Претставувајќи се преку платформите на Google, интернет корисниците сега знаат за каков тип на продавница станува збор, и веќе знаат што да очекуваат…

“Albania Leasing” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светските трендови покажуваат дека најдобриот начин за една компанија да ја изгради довербата со своите идни клиенти е проектот на GOOGLE – Street View for Business. Услуга која ја обезбедивме за “Albania Leasing”, со цел нивните идни клиенти да бидат сигурни дека ќе соработуваат со автентична компанија. Посетете ги од Вашиот персонален…

“Optika 1” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Optika 1” – Тирана, е првата и најексклузивната продавница за оптички помагала во Албанија, снимена и објавена на платформите на Google. Со своите 2 локации, веќе позиционирани на Google Maps и Google Search, корисниците можат полесно да одберат која локација ќе ја посетат. Но претходно можат да се информираат преку виртуелните тури,…

“Lux Optika” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште една ексклузивна продавница за оптички помагала како дел од ланецот на “Lux Optika” – Тирана, снимена и објавена на платформите на Google, со цел нивните идни клиенти да можат полесно да ги лоцираат и посетат. Погледнете го проектот. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Park Hotel & Spa” – Скопје, Македонија

Информации за проектот До сега, еден од најголемите објекти, со деликатни а сепак возбудливи движења низ просториите со кои располага, снимен и објавен на платформите на Google е “Park Hotel & Spa” – Скопје. Модерен, ексклузивен и смирен амбиент, подготвен да ги дочека и најпребирливите, сега достапен за сите корисници на Google во светот, да…

“Max Mara Weekend” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Престижниот бренд за облека и аксесоари “Max Mara Weekend” во Тирана, е позициониран, верификуван, снимен и објавен на платформите на Google, достапен за целиот свет. Погледенте… Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Stefanel” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште еден бутик за ексклузивна гардероба и производи во Тирана, снимен, позициониран, верификуван и објавен на платформите на Google. “Stefanel” – Тирана, Албанија е сега достапен за сите корисници на Google. Посетете го. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

Рептил Маркет – Бутел

Информации за проектот Втората локација која ја снимивме, позициониравме и објавивме на платформите на Google, за брендот Рептил Маркети, е маркетот бр.10 кој се наоѓа во населба Бутел. Тој е сега позициониран како препорачана дестинација на корисниците на Google, кои пребаруваат маркет во нивна близина. Погледнете го проектот… Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи…

“Vodafone Shop Blloku” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светски познатиот мобилен оператор “Vodafone” кој е застапен и во Албанија, сега е достапен на платформите на Google. Една од повеќето атрактивни локации, има можност да биде посетена преку виртуелна тура, поставена на Google. Посетете ја и Вие. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда