“UKA Farm” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уникатно место во Албанија, каде понудените производи во ресторанот се од сопствено органско производство, произведени на фармата во склоп на ресторанот. Со цел ова место да се доближи до светските патувачи, го снимивме и објавивме на платформите на Google. Сега, оние љубители на уникатното уживање во органска храна, можат да го посетат…