“City Fashion” Сити Мол – Скопје, Македонија

Информации за проектот На наше огромно задоволство, го имаме првиот бутик за ексклузивна брендирана гардероба во Македонија, опфатен со проектот Google Street View for Business. “City Fashion” во Сити Мол е сега достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, да биде пронајден на Google Maps и Google Search, да биде посетен виртуелно, и потенцијалните…

Меморијален Музеј на Илегалните Работилници за Оружје – Скопје, Македонија

Информации за проектот Голема чест и задоволство на нашиот тим е да спроведува проекти кои се од огромно значење за развој на туризмот. Таков проект беше спроведен во Град Скопје, поточно наменет за промоција на Меморијален Музеј на Илегалните Работилници за Оруже. Тимот на SeeInside.mk ја постави локацијата на музејот на Google Maps и на…

“EQUILIBRIUM” – Скопје, Македонија

Информации за проектот За прв пат, нашиот тим имаше можност да сними ексклузивен ресторан, кој ги отвори вратите не само од просторот за гости, туку и од својата кујна, со цел да ја претстави и доближи својата инвестиција во висок стандард на подготвување на храна. Ова ултра модерно и урбано место, сега е достапно да…

Ву-Дент Апартмани – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Ако се водиме по истражувањата на Google, првите три апликации кој секој светски патувач ги користи, пред да тргне на своето патување, се: Google Maps Trip Advisor Google Search Нашиот тим е подготвен да помогне на секој бизнис, да ги искористи Google Maps и Google Search, а тоа го знае и Ву-Дент…

Ву-Дент – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Препознавајќи ја потребата од подобро позиционирање на платформите на Google, Ву-Дент стоматолошката ординација се вклучи во проектот Google Street View for Business. Знаејќи дека најголемиот број пациенти кои имаат потреба од стоматолошки услуги се од соседна Грција, Ву-Дент е сега поблиску до нив. Сега потенцијалните пациенти можат да ја посетат ординацијата виртуелно,…

“La Terassa” – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Сместен веднаш до најфрекфентниот граничен премин во РМ, кафе барот “LaTerassa” е подготвени да понуди релаксирачки престој на сите странски и домашни патувачи. Со цел овие патувачи да видат што нуди “LaTerassa”, нашиот тим се потруди овој кафе бар да биде поблиску до потенцијалните посетители, и го сними и објави во 360…

Дентиција – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Благодарение на потребата од стоматолошки услуги на жителите на нашиот јужен сосед, стоматолошките ординации во Гевгелија имаат полни раце работа. Но како најлесно нивните пацијенти да ги пронајдат…? Светски најкористената апликација за пребарување е Google Maps, а втора е Google Search. Секоја бизнис локација која го препознава овој факт, знае дека мора…

Денталукс – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Уште една приватна стоматолошка ординација која ја препозна потребата да биде достапна на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, е Денталукс од Гевгелија. Тие се сега уште подостапни за нивните потенцијални пацијенти, бидејќи можат да бидат пронајдени преку Google Maps и Google Search. Корисниците на Google, можат да ги посетат преку удобноста…

Корона Дентал – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Корона Дентал од Гевгелија е приватна здравствена установа која успешно работи и се занимава со извршување на општо стоматолошки интервенции, ендодонција, хирургија, имплантологија, протетика и ортодонција. Со цел Корона Дентал да биде полесно пронајдена и посетена, нашиот тим се погрижи да оваа локација биде достапна и повидлива на платформите на Google. Сега,…

EDG Endomak – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Најголемиот приватен дентален центар во Македонија, снимен и објавен на Google платформите, од страна на нашиот тим. Потенцијалните странски пациенти, сега можат да се уверат во автентичноста на овој дентален центар, посетувајќи го виртуелно, а при тоа, шансите да се одлучат за “EDG – Endomak“ пред другите конкуретни, се зголемуваат за 50%.…