“A1 Antarias” – Македонија

Информации за проектот “Vip Antarias” – Македонија, објавен на Google. Во соработка со “Vip” телеком операторот, нашиот тим се погрижи “Antarias” да биде достапен на Google! Антариас е фирма основана во областа на телекомуникациите во 1997 година. Обезбедува услуги од областа на  мобилната телефонија, телефонски апарати, дополнителна опрема, GPS и друга трговија. Антариас како докажана компанија…

“Cool Cut – Revlon Professional” – Скопје

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Cool Cut – Revlon Professional” – достапен за виртуелна посета. Фирзерскиот салон на Перица Ивановски, е првиот салон во Скопје и пошироко, објавен на Google. Вашите стилисти и пријатели од Студио „Кул Кат“ се одликувани и препознатливи високопрофесионални! Тоа се карактеристики кои ги прават единствени и ги издвојуваат во светот на…

“Audio Centаr Bolin” – Скопје, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Audio Centаr Bolin” е првиот Аудио Центар воедно и првата продавница за аудио опрема, достапна на Google! Т.Д. Болин или познат како Аудио Центар е основан 1995 година. Болин е формиран со идеја да го направи Hi-Fi звукот лесно достапен за секого. Салонот во ГТЦ е отворен во 2000та година. Претставува…

“Sport M” – Македонија

Информации за проектот Спорт М – најпознатиот македонски бренд за спортска опрема, присутен и на Google!  Спорт М е компанија основана во 2004 година. Создадена е целосно со домашен капитал. Во моментов работи само на територијата на Р. Македонија. Основна дејност на оваа компанија е увоз, извоз, дистрибуција и продажба на спортска опрема. Компанијата е…

“Electronic Casino SENATOR – NOEL” – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Electronic Casino SENATOR – NOEL”! Уште еден клуб на SENATOR, во срцето на Гевгелија, објавено на Google! Електронско Казино Сенатор – Ноел е клуб кој се наоѓа во центарот на Гевгелија! Сместен е во непосредна близина на гратското шеталиште. Тоа значи дека секој домашен или странски посетител кој се наоѓа во…

Апартмани “LOTUS” – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот Апартмани “LOTUS“ – конечно, и првите апартмани во Гевгелија, објавени на Google. Имаме уште еден сопственик кој ја препозна и почуствува потребата од присуство на интернет. Имено, во Гевгелија за многу кратко време се отворија голем број на апартмани. Но не секој од тие е подготвени да ги покани своите гости,…

“Electronic Casino SENATOR” Bazen – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Electronic Casino SENATOR – Bazen”! Конечно, првото казино во македонскиот Лас Вегас (Гевгелија), објавено на Google! Супер е чувството да се учествува во спроведување на овој проект. На наше задоволство, се сретнавме со првиот Бренд на казина во Македонија, кои ја препозна потребата и го откри потенцијалот на Google. Поготово достапноста…

“Motel SENATOR” – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот Motel SENATOR – Гевгелија, Македонија официјално е првиот хотел во Гевгелија достапен и објавен на Google Maps. Благодарение на менаџментот на “Senator” – Македонија, кои ги следат светските трендови и потреби од поголема достапност на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, нашиот тим имаше чест да се погрижиме оваа локација да…

MASIT ICT Chamber of Commerce – Скопје, Македонија

Виртуелна посетаЛокација на Google MapsИнформации за проектот MASIT ICT Chamber of Commerce на Република Македонија е првата стопанска комора, достапна на Google! Добредојдовте во МАСИТ која е стопанска комора за информатички и комуникациски технологии. Функционира како волонтерска и непрофитна институција. Основана е во 2000 година како асоцијација на иницијатива на 15те најдобри ИКТ компании на Македонија.…

“Electronic Casino SENATOR” Astibo – Штип, Македонија

Информации за проектот “Electronic Casino SENATOR” – Штип, Македонија е официјално првото казино во Македонија, достапно на Google. “SENATOR” е бренд на електронски казина со повеќе од 55 локации низ Македонија. Распространето низ 16 различни градови, казината се достапни за секој жител на Македонија. Тие располагаат со повеќе од 750 слот апарати и 45 рулети.…