“Kastrati Oil” – Драч, Албанија

Информации за проектот Најголемиот дистрибутер на горива во Р. Албанија “Kastrati Group” сега е достапен на платформите на Google. Да не го заборавиме фактот дека 87% од светските патувачи, го планираат своето патување преку Google, уште пред да тргнат. Оваа услуга ќе им помогне да планираат каде ќе наполнат гориво. Посетете ја дирекцијата на “Kastrati…

“Four Restaurant” – Скопје, Македонија

Информации за проектот Најновото урбано место во градот за увижање во светски стандардизиран и модерен амбиент е “Four” ресторанот во Скопје, кој нашиот тим го сними и објави на платформите на Google. И за најпребирливите да знаат што да очекуваат од “Four”, нашот тим ја креираше виртуелната тура, која е достапна од секаде во светот.…

“Fitness & Spa Park” – Скопје, Македонија

Информации за проектот Одлична локација, прекрасен амбиент за релаксација и рекреација, професионален кадар кој се грижи да го добиете тоа што го очекувате и заслужувате, се само основни карактеристики на “Fitness & Spa Park”. Ова ново место за уживање на гостите од хотелот, како и за сите други гости од надвор, го снимивме и објавивме…

Еликсир Ексклузив – Скопје, Македонија

Информации за проектот Официјално првата парфимерија во Македонија, снимена и објавена за GOOGLE е Еликсир Ексклизив. За нивната локација, портфолио, контакт и изглед на продавницата, информирајте се преку број 1 интернет пребарувачот во светот – GOOGLE. Посетете ги виртуелно во било кое време, од било каде во светот, и креирајте го Вашето очекување. Виртуелна тураПозиционирање…

“Geraldina Sposa” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Еден од најголемите слатки “проблеми“ на секоја идна невеста е да ја одбере својата идеална венчаница. Тие трошат часови, денови, па и месеци да се одлучат од каде ќе ја набават можеби најважната работа за нивниот најубав ден во животот. Тимот на SeeInside.mk се погрижи да ја претстави “Geraldina Sposa” на Google,…

Винарија ТИКВЕШ – Кавадарци, Македонија

Информации за проектот Винарија ТИКВЕШ – Кавадарци, Македонија, е најголемата винарија на Балканот и пошироко. На чест и огромно задоволство na тимот на SeeInsideMK достапна за секој интернет корисник оваа локација сега е снимена и објавена на Google платформите. Винарската визба „Тиквеш“ нуди целосно уживање за оние кои сакаат да се нурнат во убавините на…

Спиковски Водопади – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Од богатиот предел на Пехчевскиот регион, издвојуваме уште една природна туристичка атракција. Спиковски Водопади се обележани на Google Maps и објавени на Google Search, со цел потенцијалните посетители на Пехчево да знаат со што располага овој крај на Македонија. Тие сега можат многу полесно да се одлучат дали да го посетат Пехчево,…

Локалитет “Равна Река“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Уште една знаменитост која го карактеризира Пехчевскиот регион е Равна Река. Место каде што посетителите на Пехчево можат да се одморат и рекреираат. Со цел полесно да го откријат и дознаат ова место, нашиот тим се погрижи да биде опфатено и презентирано на Google, како посетителите би можеле да ја испланираат нивната…

Рекреативен парк “Езерце“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Најкористената апликација во светот на секој патувач е Google Maps. 95% од светските патувачи ја користат оваа апликација на прво место, со цел да истражат, дознаат и одлучат каде ќе патуваат, каде ќе престојуваат и на што можат да го посветат своето време. Во Пехчево постојат неколку локации/ знаменитости, кои нудат несекојдневни…

Општина Струмица – Стумица, Македонија

Информации за проектот Google Street View for Business е услуга која овозможува на секоја бизнис локација, установа или знаменитост да се доближи до своите корисници. “Општина Струмица“ е првата јавна установа која ги препозна можностите на овој проект и прифати да биде позиционирана, верификувана, снимена и објавена на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google, со единствена…