АЛФИ Техноцентар – Куманово, Македонија

Информации за проектот Официјално, најголемиот проект во Македонија, снимен и објавен на Google со повеќе од 160 панорами е Алфи Техноцентар! Горди сме што успеавме да се спротиставиме на овој голем предизвик, кој на крајот се покажа како успешно завршен проект. Алфи Техноцентар е достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот GOOGLE и неговите…

Ресторан Јавор Агапи – Мрзенци, Гевгелија, Македонија

Информации за проектот На далеку прочуените специјалитети од јагнешко месо, во прекрасен амбиент, посетени и признаени од многу странски гости – Јавор Агапи Мрзенци е првиот ресторан во Гевгелија достапен на платформите на Google, да биде посетен виртуелно од било каде во светот. 94% од светските патувачи, го користат Google Maps со цел да ги…

Ресторан Пиликатник – Струмица, Македонија

Информации за проектот ОФИЦИЈАЛНО – првиот ресторан во Струмица кој е фотографиран, позициониран, верификуван и објавен на платформите на Google – Maps и Search е Ресторан Пиликатник. Удобен амбиент, одлична услуга пристапни цени и дефинитивно највкусните рибни и морски специјалитети се одлика на овај најпосетен ресторан во Струмица. Пиликатник е сега достапен и на Google…