“Optika 1” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Optika 1” – Тирана, е првата и најексклузивната продавница за оптички помагала во Албанија, снимена и објавена на платформите на Google. Со своите 2 локации, веќе позиционирани на Google Maps и Google Search, корисниците можат полесно да одберат која локација ќе ја посетат. Но претходно можат да се информираат преку виртуелните тури,…

“Lux Optika” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште една ексклузивна продавница за оптички помагала како дел од ланецот на “Lux Optika” – Тирана, снимена и објавена на платформите на Google, со цел нивните идни клиенти да можат полесно да ги лоцираат и посетат. Погледнете го проектот. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Park Hotel & Spa” – Скопје, Македонија

Информации за проектот До сега, еден од најголемите објекти, со деликатни а сепак возбудливи движења низ просториите со кои располага, снимен и објавен на платформите на Google е “Park Hotel & Spa” – Скопје. Модерен, ексклузивен и смирен амбиент, подготвен да ги дочека и најпребирливите, сега достапен за сите корисници на Google во светот, да…

“Max Mara Weekend” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Престижниот бренд за облека и аксесоари “Max Mara Weekend” во Тирана, е позициониран, верификуван, снимен и објавен на платформите на Google, достапен за целиот свет. Погледенте… Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Stefanel” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште еден бутик за ексклузивна гардероба и производи во Тирана, снимен, позициониран, верификуван и објавен на платформите на Google. “Stefanel” – Тирана, Албанија е сега достапен за сите корисници на Google. Посетете го. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

Рептил Маркет – Бутел

Информации за проектот Втората локација која ја снимивме, позициониравме и објавивме на платформите на Google, за брендот Рептил Маркети, е маркетот бр.10 кој се наоѓа во населба Бутел. Тој е сега позициониран како препорачана дестинација на корисниците на Google, кои пребаруваат маркет во нивна близина. Погледнете го проектот… Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи…

“Vodafone Shop Blloku” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светски познатиот мобилен оператор “Vodafone” кој е застапен и во Албанија, сега е достапен на платформите на Google. Една од повеќето атрактивни локации, има можност да биде посетена преку виртуелна тура, поставена на Google. Посетете ја и Вие. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Vodafone Smart Store” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Една од највозбудливите локации на “Vodafone” – Албанија, продавницата “Smart Store” е сега достапна преку светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот – Google. За да дознаете зошто е возбудлива оваа локација, посетете ја преку Google виртуелно. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Societe Generale” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Корпорацијата на Societe Generale, со своите претставништва низ неколку европски земји, не ангажираше да ја вклучиме нивната главна филијалата во Тирана, Албанија во проектот Google Street View for Business со цел истата да биде полесно пронајдена од корисниците на Google. Посетете ја и Вие преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер. Виртуелна…

Прима Оптика – Скопје, Македонија

Информации за проектот Посебно не прави горди да Ви ја претставиме официјално и првиот бренд на оптики во Македонија снимени и објавени на платформите на Google. Достапни да бидат лоцирани на број 1 светскиот интернет пребарувач, како и да бидат посетени од било каде во светот – виртуелно. Погледнете како изгледаат Прима Оптика во ГТЦ и…