Ендомак – Скопје, Македонија

Информации за проектот Ендомак е стоматолошка клиника која се наоѓа во Скопје. Сместена е на ул. Владимир Комаров во Аеродром, веднаш позади “Палма”. Тука секогаш ќе бидете пречекани од врвно обучени стоматолози кои безрезервно ќе се посветат на здравјето на Вашите заби. Ординациите на ЕНДОМАК се модерно уредени и ги задоволуваат највисоките стандарди за просторно организирање…

“Swarovski” Сити Мол – Скопје, Македонија

Информации за проектот Продавницата за светски познатиот бренд “Swarovski” која се наоѓа во City Mall во Скопје, располага со најновите модели на накит од реномираниот бренд. Вработените кои се со исклучително познавање, најљубезно ќе Ве пречекаат и ќе Ви помогнат да го одберете она што највеќе Ви прилега на Вас, а водено ќе го задоволи…

За Google и многуте можности за бизнисите:

Да се соочиме со фактите, ние живееме во свет на Google. Ако треба да најдеме нешто на интернет, тоа го правиме преку Google, за насоки се консултираме со Google Maps и се разбира да не заборавиме дека Google ни помага со нашата електронска пошта и со зачувување на нашите податоци на нивните сервери, правејќи ги…

ЈУБА Шпедиција – Скопје, Македонија

Информации за проектот Официјално првата шпедиција во Македонија, поставена, верификувана, оптимизирана и достапна на Google да биде пронајдена и посетена од било каде во светот е ЈУБА Шпедиција. Поставени за лесно да бидат пронајдени на најкористената мобилна апликација во светот Google Maps, со снимена и објавена виртуелна тура, достапна за секој кој сака да знае…

“CW Forton” – Скопје, Македонија

Информации за проектот Чест и задоволство ни е да ВИ ја претставиме првата агенција за недвижности во Македонија, која беше вклучена во проектот Google Street View for Business! Станува збор за “CW Forton” која е членка на групацијата “CUSHMAN & WAKEFIELD”, и сега е достапна да биде пронајдена на Google, за секој корисник на светскиот…

Продавница за аксесоари во ГТЦ – Скопје, Македонија

Информации за проектот Македонскиот бренд со светско реноме, кој ја препозна потребата од присуството на светскиот интернет пребарувач бр.1, е Дуки Дасо. Локацијата на Дуки Дасо во ГТЦ – Скопје, сега е достапна на Google Maps и Google Search, за секој корисник на Google кој пребарува продавница за аксесоари, продавница за накит, продавница за ташни…

Продавница за аксесоари во Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Земајки го во предвид фактот дека 90% од странските патувачи го користат Google Maps како примарна алатка за планирање на нивните патувања, Дуки Дасо ја препозна потребата да биде поставен на најористената апликација во светот, и да биде достапен за потенцијалните купувачи (главно од Грција), со цел тие да се одлучат да…

“City Fashion” Сити Мол – Скопје, Македонија

Информации за проектот На наше огромно задоволство, го имаме првиот бутик за ексклузивна брендирана гардероба во Македонија, опфатен со проектот Google Street View for Business. “City Fashion” во Сити Мол е сега достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, да биде пронајден на Google Maps и Google Search, да биде посетен виртуелно, и потенцијалните…

Бизнис локации во City Mall, достапни на Google!

Бизнис локации во “Skopje City Mall”, достапни на Google! Ги споделуваме со Вас бизнис локациите во “Skopje City Mall“, кои ја препознаа потребата да ги следат светските трендови на “Online” присуство, особено на светскиот интернет пребарувач бр.1 “Google” Овие локации сега се: Позиционирани на Google Maps и Google Search Верификувани (потврдени) на Google Достапни да…

Меморијален Музеј на Илегалните Работилници за Оружје – Скопје, Македонија

Информации за проектот Голема чест и задоволство на нашиот тим е да спроведува проекти кои се од огромно значење за развој на туризмот. Таков проект беше спроведен во Град Скопје, поточно наменет за промоција на Меморијален Музеј на Илегалните Работилници за Оруже. Тимот на SeeInside.mk ја постави локацијата на музејот на Google Maps и на…