“Birra Tirana” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Омиленото албанско пиво се произведува во “Birra Tirana”. Овој бренд ги отвори вратите на уживателите на нивните производи, од погоноите на најголемата пивница во Албанија која сега е достапен на платформите на GOOGLE. Уживателите можат да видат каде се произведува нивното омилено пиво. Меѓу другото, “Birra Tirana” врши дистрибуција низ цела Албанија,…

“SIGAL Uniqa Group Austria” – Приштина, Косово

Информации за проектот Првиот наш проект во Косово е дирекцијата на “SIGAL” осигурување. Европскиот бренд за осигурување, одлучи да ја претстави својата локација во Косово преку виртуелната тура на број 1 светскиот интернет пребарувач GOOGLE, и да ги увери своите идни клиенти, дека станува збор за автентична локација. Погледнете го проектот. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на…

“Radio Bar” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Урбано место, уникатен амбиент и одлични забави се некои од карактериситките на “Radio Bar” – Тирана. Место кое секако треба да го посетите лично, за да се уверите. А претходно, посетете го виртуелна како би знаеле што да очекувате. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

Микеи Интернационал – Скопје, Македонија

Информации за проектот По реновирањето на првиот бизнис кој беше снимен и објавен на Google во РМ, потребно беше да се освежи и виртуелната тура. За тоа се погрижи тимот на SeeInside.mk Погледнете како денес излгеда “Micei International” Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Sun Wellness Center” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Лоциран во еден од најелитните делови на Тирана, “Sun Wellness Center” е место каде луѓето можат да побегнат од секојдневните гужви, и да уживаат. Пронајдете го преку Google Maps и Google Search, а преку виртуелната тура, погледнете што овој центар за убавина и релаксација нуди. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи…

“L’Occitane En Provence” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Имавме задоволство да ја опфатиме првата специјализирана продавница во Тирана, за козметички производи составени од органски состојки на престижниот бренд L’occitane En Provence со проектот Street View for Business. Претставувајќи се преку платформите на Google, интернет корисниците сега знаат за каков тип на продавница станува збор, и веќе знаат што да очекуваат…

“Albania Leasing” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Светските трендови покажуваат дека најдобриот начин за една компанија да ја изгради довербата со своите идни клиенти е проектот на GOOGLE – Street View for Business. Услуга која ја обезбедивме за “Albania Leasing”, со цел нивните идни клиенти да бидат сигурни дека ќе соработуваат со автентична компанија. Посетете ги од Вашиот персонален…

“Optika 1” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Optika 1” – Тирана, е првата и најексклузивната продавница за оптички помагала во Албанија, снимена и објавена на платформите на Google. Со своите 2 локации, веќе позиционирани на Google Maps и Google Search, корисниците можат полесно да одберат која локација ќе ја посетат. Но претходно можат да се информираат преку виртуелните тури,…

“Lux Optika” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште една ексклузивна продавница за оптички помагала како дел од ланецот на “Lux Optika” – Тирана, снимена и објавена на платформите на Google, со цел нивните идни клиенти да можат полесно да ги лоцираат и посетат. Погледнете го проектот. Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе информации или понуда

“Park Hotel & Spa” – Скопје, Македонија

Информации за проектот До сега, еден од најголемите објекти, со деликатни а сепак возбудливи движења низ просториите со кои располага, снимен и објавен на платформите на Google е “Park Hotel & Spa” – Скопје. Модерен, ексклузивен и смирен амбиент, подготвен да ги дочека и најпребирливите, сега достапен за сите корисници на Google во светот, да…