Правила за поголема видливост на Вашата бизнис локација на Google Maps и Google Search

Видливоста на Вашата бизнис локација на Google Maps и Google Search, игра клучна улога при генерирање на нови клиенти, купувачи или корисници на Вашите производи или услуги. Според светските истражувања, во овој момент најкористени апликации за пребарувања на автентични содржини и потреби од секојдневието се Google Maps и Google Search. Google користи многу параметри од…

МЕГА Куманово – Македонија

Информации за проектот Мега Куманово е првата македонска компанија од својата бизнис категорија, достапна на Google. Сите корисници на Google, кои пребаруваат плочки, санитарии, подови, алати и други градежни материјали, ја добиваат Мега, како препорачана локација за посета. Мега ДОО е формирана во 1992 година. Започнува да функционира како проектантско биро со само неколку стручни вработени…

“Electronic Casino SENATOR – Disko” – Охрид, Македонија

Информации за проектот Електронско Казино СЕНАТОР, со уште една атрактивна локација, се претставува на Google. Доказ дека реномираните брендови ја откриваат моќта на Google, кога е потребно да бидат лесно пронајдени преку најкористените алатки за интернет пребарување Google Maps и Google Search! Преку Google, пронајдете ја локацијата, побарајте насоки преку навигација, разгледајте ги фотографиите или…

“Greestore” Центар – Скопје, Македонија

Информации за проектот “Greestore” Центар, е првата локација на Греесторе Гроуп објавена на Google. Застапникот на реномираниот бренд за ладење и греење “GREE” ги отвори вратите на својот салон во центарот на Скопје. Откривајќи ја потребата од соодветно присуство на интернетот, менаџментот на Греесторе Гроуп, се одлучи своите салони да ги презентира преку Google. Греесторе…

Продавница за врати во Скопје, на Google

Информации за проектот Продавница за врати е нуште една бизнис категорија, достапна на Google за секој корисник на интернет пребарувачот! Проспера, овој добро познат македонски бренд се доближи до своите купувачи. Посебно за генерациите кои се повеќе се присутни на интернетот, барајќи ги производите, услугите и содржините кои им се потребни.   За продавница за…

Бизнис локациите во ГЕВГЕЛИЈА на Google!

Информации за проектот Гевгелија е град со најголем број бизнис локации, достапни на Google! Градот кој секојдневно е посетен од најголем број странци, во цела Македонија. Град кој максимално ги адаптираше бизнис капацитетите за своите соседи. Место каде скоро секој зборува грчки јазик, и каде секогаш сте пречекани со насмевка. Град кој претставува една од…

Собрание на Р. С. Македонија – Виртуелно

Виртуелна тура низ Собрание на Р. МакедонијаИнформации за проектот Собрание на Р.С. Македонија – Ве поканува на виртуелна посета. Овој тип на реализиран проект претставува посебна чест за нашиот тим. Имавме уникатна можност да бидеме ангажирани на првиот проект од ваков тип во регионот. Станува збор за првиот законодавен дом на Балканот, кој е достапен да…

“A1 Antarias” – Македонија

Информации за проектот “Vip Antarias” – Македонија, објавен на Google. Во соработка со “Vip” телеком операторот, нашиот тим се погрижи “Antarias” да биде достапен на Google! Антариас е фирма основана во областа на телекомуникациите во 1997 година. Обезбедува услуги од областа на  мобилната телефонија, телефонски апарати, дополнителна опрема, GPS и друга трговија. Антариас како докажана компанија…

“Cool Cut – Revlon Professional” – Скопје

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Cool Cut – Revlon Professional” – достапен за виртуелна посета. Фирзерскиот салон на Перица Ивановски, е првиот салон во Скопје и пошироко, објавен на Google. Вашите стилисти и пријатели од Студио „Кул Кат“ се одликувани и препознатливи високопрофесионални! Тоа се карактеристики кои ги прават единствени и ги издвојуваат во светот на…

“Audio Centаr Bolin” – Скопје, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Audio Centаr Bolin” е првиот Аудио Центар воедно и првата продавница за аудио опрема, достапна на Google! Т.Д. Болин или познат како Аудио Центар е основан 1995 година. Болин е формиран со идеја да го направи Hi-Fi звукот лесно достапен за секого. Салонот во ГТЦ е отворен во 2000та година. Претставува…