Ресторан Пиликатник – Струмица, Македонија

Информации за проектот ОФИЦИЈАЛНО – првиот ресторан во Струмица кој е фотографиран, позициониран, верификуван и објавен на платформите на Google – Maps и Search е Ресторан Пиликатник. Удобен амбиент, одлична услуга пристапни цени и дефинитивно највкусните рибни и морски специјалитети се одлика на овај најпосетен ресторан во Струмица. Пиликатник е сега достапен и на Google…