Аптеки ДНА Анни Фарм – Скопје, Македонија

Информации за проектот Уште една возбудлива бизнис категорија, опфатена со проектот на Google – Street View for Business. ДНА Анни Фарм и нивните аптеки во Каптиол Мол, и Хром – Скопје, снимени и објавени на платформите на Google. Сега, овие локации се видливи и подостапни на Google Maps и Google Search, за сите оние кои…

“TBU – Tirana Business University” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Еден од попознатите приватни установи за висико образование во Албанија – Tirana Business University (TBU), го снимивме и објавивме на Google. Земајќи го во предвид фактот дека идните студенти најчесто истражуваат на Google каде ќе го продолжат своето образование, ние со овој проект го доближивме TBU кон нив. Тие сега имаат можност…

“Pasta Da Pucci” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Несекојдневно и автентично место за уживање во италијанските паста специјалитети е одлика на ресторанот “Pasta Da Puci” во Тирана, Албанија. Бидејќи ресторанот е отворен како за домашни така и за странски гости, ние овозможивме да биде достапен на платформите кои најчесто секој патувач ги користи, а тоа се Google Maps и Google…

“RTV Scan” – Тирана, Албанија

Информации за проектот Уште еден бизнис од несекојдневна категорија кој го поставивме, снимивме и објавивме на Google е Радио и ТВ станицата “SCAN” – Тирана, Албанија. Овој познат медиум освен преку својата програма на ТВ и Радио сега е достапен и преку светскиот пребарувач бр. 1 во светот Google и неговите платформи Maps и Search.…

„Pleasure“ – Скопје

Информации за проектот Со гордост Ви го претставуваме официјално првиот салон за убавина „Pleasure“ – Скопје кој беше снимен и објавен на платформите на Google. Овој ексклузивен салон ги “отвори“ вратите за своите потенцијални клиенти, преку платформите на Google, за тие да го посетат пред да се појават таму, со цел да знаат што да…

Рептил Маркет – Ново Лисиче

Информации за проектот Уште еден маркет од популарниот ланец маркети Рептил – снимен и објавен на платформите на Google. Достапен за сите корисници на Google, кои имаат потреба од набавка секојдневните намирници. Посетете го Рептил во Ново Лисиче од Вашиот мобилен уред или персонален комјутер! Виртуелна тураПозиционирање и верификација на Google MapsВи се допадна?Побарајте повеќе…

Дерма Плус – Скопје

Информации за проектот Дерма Плус – Скопје, е првата дерматолошка ординација во Македонија која е снимена, објавена на платформите на Google, и доближена поблиску до своите потенцијални клиенти, кои сега можат да ја посетат од било каде во светот, во секое време. Со што располага Дерма Плус, можете да погледнете преку виртуелната прошетка достапна од…

Кафе Бар “КИМ“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Во градот каде чистиот воздух и тишината се главните карактеристики, постои место каде што можете да уживате во Вашето утринско кафе или да се забавувате во вечерните часови во прекрасниот Кафе Бар КИМ. Ова место Ви го претставуваме преку Виртуелна Тура изработена и објавена на платформите на Google, како и преку 360…

Апартмани “КИМ“ – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Сместувачките капацитети во Пехчево ги збогатува КИМ Апартманите, кои се наоѓаат на самиот плоштад. Опремени се модерно и удобно, за целосно задоволство на гостите. На дофат во непосредна близина се сите возбудливи содржини кои градот Пехчево ги нуди. За нив изработивме виртуелна тура на Google, ги верификувавме и оптимизиравме со цел полесно…

Хотел Гогов – Пехчево, Македонија

Информации за проектот Хотел Гогов е првиот хотел кој се наоѓа во центарот на градот Пехчево, во Малешевскиот предел на РМ. Ексклузивно сместување, достапно за секого, кое ќе понуди многу содржини за своите гости, како СПА центар, Фитнес центар, прекрасна тераса и ресторан, и многу други услуги. За овој хотел изработивме виртуелна тура и ја…