Апартмани “LOTUS” – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот Апартмани “LOTUS“ – конечно, и првите апартмани во Гевгелија, објавени на Google. Имаме уште еден сопственик кој ја препозна и почуствува потребата од присуство на интернет. Имено, во Гевгелија за многу кратко време се отворија голем број на апартмани. Но не секој од тие е подготвени да ги покани своите гости,…

“Electronic Casino SENATOR” Bazen – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “Electronic Casino SENATOR – Bazen”! Конечно, првото казино во македонскиот Лас Вегас (Гевгелија), објавено на Google! Супер е чувството да се учествува во спроведување на овој проект. На наше задоволство, се сретнавме со првиот Бренд на казина во Македонија, кои ја препозна потребата и го откри потенцијалот на Google. Поготово достапноста…

“Motel SENATOR” – Гевгелија, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот Motel SENATOR – Гевгелија, Македонија официјално е првиот хотел во Гевгелија достапен и објавен на Google Maps. Благодарение на менаџментот на “Senator” – Македонија, кои ги следат светските трендови и потреби од поголема достапност на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, нашиот тим имаше чест да се погрижиме оваа локација да…

MASIT ICT Chamber of Commerce – Скопје, Македонија

Виртуелна посетаЛокација на Google MapsИнформации за проектот MASIT ICT Chamber of Commerce на Република Македонија е првата стопанска комора, достапна на Google! Добредојдовте во МАСИТ која е стопанска комора за информатички и комуникациски технологии. Функционира како волонтерска и непрофитна институција. Основана е во 2000 година како асоцијација на иницијатива на 15те најдобри ИКТ компании на Македонија.…

“Electronic Casino SENATOR” Astibo – Штип, Македонија

Информации за проектот “Electronic Casino SENATOR” – Штип, Македонија е официјално првото казино во Македонија, достапно на Google. “SENATOR” е бренд на електронски казина со повеќе од 55 локации низ Македонија. Распространето низ 16 различни градови, казината се достапни за секој жител на Македонија. Тие располагаат со повеќе од 750 слот апарати и 45 рулети.…

“DM Drogerie Markt” – Штип, Македонија

Информации за проектот “DM Drogerie Markt” – Штип, Македонија достапен на Google, како дел од германскиот бренд за козметика во Македонија. На нашае огромно задоволство, склучивме соработка со уште еден светски бренд. Интернационално признати: “DM Drogerie Markt” е познат како еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е отворена уште во 1973…

Лав Комерц – Македонија

Информации за проектот “Lav Komerc” е компанија која постои 21 година, од кои веке 20 години се занимава со продажба и монтажа на секаков вид подови. Оваа компанија е фамилијарна компанија, која се состои од околу 30 вработени, со различни ангажмани. Компанијата “Lav Komerc” успешно работи и опстојува многу години на македонскиот пазар. Тоа се должи на…

“Продавница за покуќнина“ – Скопје, Македонија

Виртуелна посетаИнформации за проектот “HOMAX” – продавница за покуќнина, е за нас првиот и најголем проект (објект) во Скопје, достапен на Google. Продавница за покуќнина е секојдневна потреба на секое домаќинство. “HOMAX” се наоѓа на популарната Пластичарска улица во Скопје, сместен помеѓу многу други слични продавници. Сепак се издвојува со својата големина, внатрешнo уредување, понуда…

“New Born Clinic” – Скопје, Македонија

Информации за проектот “New Born Clinic” е синоним за високо квалитетната и релативно евтина здравствена услуга. Клиниката е една од виновниците што Медицинскиот туризам зема се поголем замав во Македонија. Здравствената услуга “In vitro Fertilization” е нивниот приоритет. Но исто толку внимание посветуваат и на водење на бременоста кај женските пациенти, како и решавање на проблемите…

“GTC” – Градски Трговски Центар Штип, Македонија

Информации за проектот Официјално, првиот трговски центар во Источна Македонија, опфатен со Google Street View for Business кој е вистинско освежување во урбанизацијата на еден од најголемите градови во Македонија, е новиот ГТЦ – Градски Трговски Центар Штип. Изграден по највисоки стандарди, и во рекордно време, ГТЦ Штип се наоѓа во срцето на градот. Пристапот…