“La Terassa” – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Сместен веднаш до најфрекфентниот граничен премин во РМ, кафе барот “LaTerassa” е подготвени да понуди релаксирачки престој на сите странски и домашни патувачи. Со цел овие патувачи да видат што нуди “LaTerassa”, нашиот тим се потруди овој кафе бар да биде поблиску до потенцијалните посетители, и го сними и објави во 360…

Дентиција – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Благодарение на потребата од стоматолошки услуги на жителите на нашиот јужен сосед, стоматолошките ординации во Гевгелија имаат полни раце работа. Но како најлесно нивните пацијенти да ги пронајдат…? Светски најкористената апликација за пребарување е Google Maps, а втора е Google Search. Секоја бизнис локација која го препознава овој факт, знае дека мора…

Денталукс – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Уште една приватна стоматолошка ординација која ја препозна потребата да биде достапна на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google, е Денталукс од Гевгелија. Тие се сега уште подостапни за нивните потенцијални пацијенти, бидејќи можат да бидат пронајдени преку Google Maps и Google Search. Корисниците на Google, можат да ги посетат преку удобноста…

Корона Дентал – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Корона Дентал од Гевгелија е приватна здравствена установа која успешно работи и се занимава со извршување на општо стоматолошки интервенции, ендодонција, хирургија, имплантологија, протетика и ортодонција. Со цел Корона Дентал да биде полесно пронајдена и посетена, нашиот тим се погрижи да оваа локација биде достапна и повидлива на платформите на Google. Сега,…

EDG Endomak – Гевгелија, Македонија

Информации за проектот Најголемиот приватен дентален центар во Македонија, снимен и објавен на Google платформите, од страна на нашиот тим. Потенцијалните странски пациенти, сега можат да се уверат во автентичноста на овој дентален центар, посетувајќи го виртуелно, а при тоа, шансите да се одлучат за “EDG – Endomak“ пред другите конкуретни, се зголемуваат за 50%.…

“ECO Market” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Eco Market” – Албанија, е еден од најголемите и најснабдените ланци на супер маркети во Албанија. За една од многуте нивни локации изработивме виртуелна тура и ја позициониравме на Google платформите, со цел потенцијалните купувачи да можат да се уверат во автентичноста на бизнисот, и понудата на самиот маркет. Посетете го и…

“Taiwan Center” – Тирана, Албанија

Информации за проектот “Taiwan Center” е добро позната локација во Тирана. Комплекс со многу содржини за гастрономско уживање, забава и бизнис. Нашиот тим го опфати со проектот Google Street View for Business за да биде уште подостапен за Вас, и сите патувачи во Тирана, Албанија. Посетете го во било кое време, од било каде во…

“Kastrati Oil” – Драч, Албанија

Информации за проектот Најголемиот дистрибутер на горива во Р. Албанија “Kastrati Group” сега е достапен на платформите на Google. Да не го заборавиме фактот дека 87% од светските патувачи, го планираат своето патување преку Google, уште пред да тргнат. Оваа услуга ќе им помогне да планираат каде ќе наполнат гориво. Посетете ја дирекцијата на “Kastrati…

“Four Restaurant” – Скопје, Македонија

Информации за проектот Најновото урбано место во градот за увижање во светски стандардизиран и модерен амбиент е “Four” ресторанот во Скопје, кој нашиот тим го сними и објави на платформите на Google. И за најпребирливите да знаат што да очекуваат од “Four”, нашот тим ја креираше виртуелната тура, која е достапна од секаде во светот.…

“Fitness & Spa Park” – Скопје, Македонија

Информации за проектот Одлична локација, прекрасен амбиент за релаксација и рекреација, професионален кадар кој се грижи да го добиете тоа што го очекувате и заслужувате, се само основни карактеристики на “Fitness & Spa Park”. Ова ново место за уживање на гостите од хотелот, како и за сите други гости од надвор, го снимивме и објавивме…