Проекти

Ова е само дел од многуте проекти изработени од нашиот тим:

Повеќе проекти

За нас

Што работиме

  • Го позиционираме Вашиот бизнис на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google
  • Изработуваме Google виртуелни посети низ Вашиот објект преку 360° фотографии и ги објавуваме на Google (Google Trusted)
  • Ја претставуваме Вашата бизнис локација преку возбудливи, интерактивни виртуелни посети.
  • Снимаме, ажурираме и преснимуваме Google Street View – уличен приказ (Google Trusted)
  • Професионално фотографираме објекти (ентериерно и екстериерно), фотографираме храна, производи, области од интерес и сл…
  • Верификуваме и оптимизираме бизниси на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google, и неговите платформи Google Maps и Google Search.
  • Менаџираме бизнис профили на компании на Google, со цел тие да остварат подобри органски резултати при пребарувања на Google Maps и Google Search

Горди сме што соработувавме со Вас

Гордост и чест ни беше да соработуваме со големи компании во земјава и странство но ништо помалку и со многу помали бизниси и приватни лица.

Се надеваме дека и Вие ќе станете дел од нив!

Поставување, верификација и оптимизација на бизнис локации
Виртуелни посети
Поголем органски сообраќај на Вашата интернет страница
Фотографија

Благодарение на иновативноста на тимот на SeeInside.mk и на наше големо задоволство, Рептил Маркети е првиот бренд на маркети во регионот, опфатен со овој проект. Сега нашите маркети се уште подостапни за нашите купувачи кои можат да ги пронајдат и посетат нашите локации преку светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google.

Даница Личанин Блажеска – РЕПТИЛ Маркети
Owner - GM

Откако тимот на seeinside.mk професионално ги фотографираше и објави на Google, дел од локациите на ВИП Оператор, тие се поблиску до нашите постоечки и потенцијални корисници, и можат да бидат посетени виртуелно од било каде во светот. Услугата “Google Street View for Business” влијаеше позитивно на подобрата позиционираност на нашите продавници на платформите на Google и тие сега подостапни.

Љупчо Алексовски – ВИП Оператор
Trade Marketing Manager

По објавувањето на локациите и виртуелните тури на Swarovski- Skopje City Mall и Alexandar Square Boutique Hotel, изработена од тимот на SeeInside.mk, потенцијалните клиенти и гости можат да не посетат пред да дојдат кај нас, и да го креираат своето очекување. Топло ги препорачувам на сите бизниси кои сметаат дека треба да се присутни на Google.

Спиро Чорогунов – Swarovski и Hotel Alexandar Square
Owner, GM

Со следењето на светските трендови во дигиталниот маркетинг, единствено што Вашиот бизнис може да добие, е подобра популарност и позиционирање на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google.

Тимот на SeeInside.mk се погрижи за нашите 2 локации на “Endomak” во Скопје и Гевгелија, нашата локација “implantME EDG” и нашиот ресторан “Equilibrium” бидат опфатени со овој проект. Тие ја имаат задачата да ги менаџираат нашите бизнис локации на Google, со цел истите да бидат полесно пронајдени преку најкористените платформи за пребарување во светот Google Maps и Google Search.

Им благодарам и топло ги препорачувам!

Томе Тасевски – Endomak и Equilibrium
Owner, GM