Contents hide
1 digital marketing
1.2 Проекти

digital marketing

Што работиме…

  • Го позиционираме Вашиот бизнис на светскиот интернет пребарувач бр.1
  • Изработуваме виртуелни посети низ Вашиот објект преку 360° фотографии и ги објавуваме на интернет
  • Ја претставуваме Вашата бизнис локација преку возбудливи, интерактивни виртуелни посети.
  • Изработуваме професионални Интернет Страници
  • Менаџираме бизнис профили на компании на интернет, со цел тие да остварат подобри органски резултати при пребарувања на Google Maps и Search
  • Спроведуваме активна SEO Оптимизација на Вашата интернет страница и Google локација, со цел подобрување на рангирањето на бизнисот, при интернет пребарувања

Успешната приказна ја пишуваме со Вас...

Гордост и чест ни беше да соработуваме со големи компании во земјава и странство но ништо помалку и со многу помали бизниси и приватни лица.

Се надеваме дека и Вие ќе станете дел од нив!

Поставување, верификација и оптимизација на бизнис локации
Виртуелни посети
Изработка на Интернет Страници и Online Shops
Зголемен органски сообраќај и рангирање на интернет страници

Проекти

Ова е само дел од многуте проекти изработени од нашиот тим:

Повеќе проекти

Што рекоа за нас…

Благодарение на иновативноста на тимот на SeeInside.mk и на наше големо задоволство, Рептил Маркети е првиот бренд на маркети во регионот, опфатен со овој проект. Сега нашите маркети се уште подостапни за нашите купувачи кои можат да ги пронајдат и посетат нашите локации преку светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google.

Даница Личанин Блажеска – РЕПТИЛ Маркети
Owner - GM

Откако тимот на seeinside.mk професионално ги фотографираше и објави на Google, сите локации на ВИП Оператор како и неговите дистрибутери, тие се поблиску до нашите постоечки и потенцијални корисници, и можат да бидат посетени виртуелно од било каде во светот. Услугата “Google Street View for Business” влијаеше позитивно на подобрата позиционираност на нашите продавници на платформите на Google и тие сега подостапни. Тимот беше ангажиран за истата услуга и кога ВИП Оператор стана А1!

Љупчо Алексовски – А1 Македонија
Trade Marketing Manager

По објавувањето на локациите и виртуелните тури на Swarovski- Skopje City Mall и Alexandar Square Boutique Hotel, изработена од тимот на SeeInside.mk, потенцијалните клиенти и гости можат да не посетат пред да дојдат кај нас, и да го креираат своето очекување. Топло ги препорачувам на сите бизниси кои сметаат дека треба да се присутни на Google.

Спиро Чорогунов – Swarovski и Hotel Alexandar Square
Owner, GM

23 Октомври 7а (Владимир Комаров), 1000 Скопје

Digital Marketing

Digital Marketing

LINK

 

Дигитален маркетинг

Google Maps

Digital Marketing